Froger, Rene - Live At The Arena 2-DVD

Froger, Rene - Live At The Arena 2-DVD
€ 5.95
Voorraad: 1

Rene Froger Live At The Arena 2-DVD

Run To You
Calling Out Your Name
Why Are You So Beautiful
Give Me The Night 
Medley : I Am A Singer / This Is The Moment.
I Can't Stop Myself
Merry Go Round
Dancing In The Street (Ft Maud)
Winter In America
Bad Case Of Loving You
You're A Friend Of Mine
Portrait Of My Love
Nobody Else + Reprise
You're The Voice

DVD 2 :

Crazy Way About You
In Dreams
Request Medley : 
Have I Told You Lately / You're My Everything / Here In My Heart / Love Leave Me / You've Got A Friend.
Medley Gerard Joling & Gordon :
Love Is In Your Eyes / Woman, Woman / Just Say Hello / Ik Bel Je Zomaar Even Op / Ik Hou Van Jou / 
Kon Ik Maar Even Bij Je Zijn / Ticket To The Tropics / Zing Met Me Mee.
Just Say Hello
In A Quiet Moment
Queen Medley : It's A Beautiful Day / Don't Stop Me Now / Crazy Little Thing Called Love / Bohemian Rhapsody / 
Radio Ga Ga / I Want To Break Free / Somebody To Love / We Will Rock You / Show Must Go On.
Amor De Mis Amores
Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken
Are You Ready For Loving Me
Your Place Or Mine
Why Goodbye


* Backstage

Terug naar overzicht


Welkom op, de Online 2e hands Webwinkel voor diverse producten.webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop